Sterker dan de haat

Boekpresentatie door auteur Tim Guénard

gepubliceerd: vrijdag, 5 februari 2016
Sterker dan de haat

De Nederlandse vertaling van het boek Plus fort que la haine - Sterker dan de haat verschijnt zeer binnenkort bij uitgeverij Betsaida. Tijdens het opGROEIsymposium zal het worden gepresenteerd.

Tim Guénard bij opGROEIsymposium

Op zaterdag 5 maart 2016 wordt dit boek gepresenteerd tijdens het opGROEIsymposium in Hilversum. Voor deze boekpresentatie komt Tim Guénard zelf naar Nederland. Hij zal kort vertellen over zijn boek en daarnaast nog een minilezing van een half uur verzorgen.

Het opgroeisymposium met als thema: “Als krachtige ouders een prachtige boodschap brengen”, wil ouders en andere opvoeders bemoedigen in hun rol om kinderen en tieners te vertellen over liefde en seksualiteit en Gods plan daarmee. Diverse interessante sprekers gaan op hun eigen manier in op het thema en ook Tim Guénard levert daar zijn bijdrage aan.

Boek - Sterker dan de haat

Tim Guénard - Sterker dan de haatTim (Philippe) Guénard werd geboren in 1958. In het boek Sterker dan de haat vertelt hij over de pijn van zijn kinderjaren, zijn gebroken jeugd, zijn neergang in de criminaliteit en over de genezing van zijn innerlijke wonden. Tim Guénard is gehuwd en vader van vier kinderen. In zijn huis in de Pyreneeën vangt hij mensen in moeilijkheden op.

 

opGROEIsymposium  •  info@opgroeisymposium.nl  •  www.opgroeisymposium.nl  •